3 JUL
Latin, Funk, ...

FEESTDAG 2

12:00 uur open

het programma hieronder is nog niet compleet, dit wordt z.s.m. bekendgemaakt

 

14:45 uur - BANDERA LATINA

Een weergaloze band met een bijzonder repertoire waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Fantastisch gitaarwerk van virtuoos Salvatore Giuseppe Sichi gekoppeld met de prachtige vocalen van zus Silvana zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
Met bandleden van over de hele wereld ( Italië, Nederland, Indonesië, de Molukken, Iran en Mauritius) is Bandera Latina ook nog eens een toonbeeld van de multi-culturele samenleving en de verbroederende werking van muziek.

Bandera Latina live (YouTube)

 

16:30 uur - MANGOO FACTORY

Mangoo Factory weer op Park Open!  Mangoo Factory is geformeerd door studenten van Artez en zijn intussen al internationaal bekend!  Bandleden zijn Celina von Wrochem, Luca Bo Hansen, David Handke and Luca Busch. Het 'genre' is ArtPop or IndieFolkJazzPop....het is vooral 'NIET MISSEN POP!' ;)

Mangoo Factory live! (YouTube)

 

18:15 uur - PLATVLOERS

Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap combineren, en dat alles in het Nederlands. De muzikale formule richt zich op het overbrengen van een positieve energie, dansbaarheid en een feestelijke sfeer. "Positieve stinkie funk met rap"


Platvloers live (YouTube)

 

 

 

10 JUL
Blues, Rock, ...

FEESTDAG 3

12:00 open

13:00 uur - DE MATERIE

De Materie - met als zanger/drummer Peter de Kok, toetsenist Jack Kaat en bassist Tony Tati - maakt eigenzinnige Nederlandstalige kraut/punk/rock met teksten die ergens over gaan.

 

14:45 uur - OKESWEER

Okesweer is een band uit Arnhem die Nederlandstalige pop en rock liedjes speelt. De rode draad in de liedjes zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger / begin veertiger, kortom liedjes die dicht tegen het echte leven van de bandleden aan schurken.

Okesweer (YouTube)

  

16:30 uur - Rock Off Classic

De Arnhemse formatie serveert haar publiek een menu van ambachtelijk gemaakte Rocksongs uit de laatste helft van de 20e Eeuw.  De leden van de band maakten eerder de Nederlandse Podia onveilig met de Nederrockformatie Vick & Zijn Mannen. Speelden o.a. in voorprogramma’s van “De Dijk” en “De Kast” en op Festivals als Plaspop en het Twente Festival. 

Speciaal voor Park open zal de band de Rock Classics larderen met Nederlandstalig eigen  repertoire van Vick & Zijn Mannen.

Rock Off!! (YouTube)

   

18:15 uur - JUNEVILLE

De Nijmeegs/Arnhemse band Juneville zoekt de randen op van de americana, blues, country, kamermuziek en rock. Recensies van eerdere albums van de band waren unaniem lovend; vergelijkingen met Roxy Music, Madrugada en Nick Cave lieten de heren van Juneville zich glimlachend welgevallen.

 Juneville  (YouTube)

17 JUL
Pop, Rock, ...

FEESTDAG 4

12:00 uur open  

CONTRAIRE

Indie Electropop uit Arnhem en Utrecht. Contraire is een een doorstart van de solo-act Writist van Maurijn Teunisse. De band maakt indie/elektronische popmuziek in het verlengde van Weval, Faces on TV en HER en bestaat uit Maurijn Teunisse (songwriter, frontman), Yaresh Soekhlal (bas, synths), Timo Vermeer (synths, gitaar) en Daan Quittner (drums). 

 

THE STONE SOULS

Na door veel mensen genomineerd te zijn wonnen ze maar liefst 2 Awards van 3voor12 Gelderland als 'Beste Nieuwkomer' en voor 'Beste Artwork'!

 

EMMA LUCA

 ‘Old school disco/funk mixed with fresh pop music.’   Emma is afgestudeerd aan Artez in Arnhem waar ze veel muzikanten en ondertussen ook vrienden ontmoette die nu de geweldige band achter Emma Luca vormen (onder leiding van Wies Knipping). Emma is al te horen geweest op Radio 10 bij ‘Ekdom’s Funky Music Trip’ en heeft live op de radio haar nummers gespeeld op NPO radio 2 bij Giel Beelen en op 3FM bij Kevin van Arnhem.

 

LAIN'S WORKOUT

'Solid as a Rock, and a Heart full of Soul' ...een betere beschrijving dan deze slogan in z'n website is niet mogelijk (www.lain.nl)