Park Open 2020

De voorbereiding van Park Open 2020 is in volle gang!  

In 2020 zetten we weer vol in op een sterk en verrassend programma dat meer dan ooit teruggrijpt naar het 'oer-DNA' van Park Open:  een eigen koers (geen coverbands), creatief, groen en muziek als verbinding tussen álle 'Ernemmers'.

Om met ons contact op te nemen kun je het contactformulier rechtsonder in deze webpagina gebruiken. Dit brengt je direct in contact met de programmering en productie.  

 

Bereikbaarheid

Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum en Centraal Station van Arnhem. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op www.9292.nl


Duurzaamheid

Park Open is van nature groen! We zitten middenin het prachtige Park Sonsbeek, op de Ronde Weide, omringd door monumentale beuken en talloze andere bijzondere bomen. In ons festivalbeleid gaan we zorgvuldig en zorgzaam om met onze locatie en omgeving. Datzelfde vragen we van onze bezoekers. Dus denk met ons mee en ruim zoveel mogelijk jouw eigen troep op, ook op weg naar het park! Zeker kleine dingetjes als sigaretten, dopjes etc. verdwijnen makkelijk onder de grond en dat kan niet de bedoeling zijn.

Stichting park open

 

Programmering

Silvia Hendriks

 

Productie:

Peter Damen

 

Bestuur:

Eveline van der Vliet (voorzitter)

Carel Rink

Stuur ons een mail