Park Open 2018!

Internationale en nationale singer-songwriters hand in hand met Arnhems talent.

Park Open 2018 gaat op indrukwekkende wijze van start

Park Open is back. En hoe! De 28ste editie van Arnhems meest bekende zomerfestival gaat van start op zondag 17 juni. Met op het podium een fantastische line up van artiesten met internationale allure en lokale helden. Vier geweldige singer-songwriters, ieder met hun eigen stijl, geïnspireerd door de allergrootsten. Geniet van prachtige liedjes die je bij je strot grijpen of dans je in het zweet en prijs je gelukkig dat je Arnhemmer bent. Park Open gaat dóór! Op de Ronde Weide natuurlijk, waar anders!

Ik-Jij-Wei
Je zondagmiddagen zitten deze zomer weer geramd. Thuisblijven is cool en groen is het nieuwe zwart. Jij en de wei; daar komt niemand tussen. Kinderen hoeven zich geen minuut te vervelen, foodtrucks bereiden verse happen en de bar tapt  tot 21.00 uur. Zet een grote rode streep in je agenda op zondag 5 augustus en zorg dat je erbij bent.


Bereikbaarheid

Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op www.9292.nl


Duurzaamheid

Park Open is van nature groen! We zitten middenin het prachtige Park Sonsbeek, op de Ronde Weide, omringd door monumentale beuken en talloze andere bijzondere bomen. In ons festivalbeleid gaan we zorgvuldig en zorgzaam om met onze locatie en omgeving. Datzelfde vragen we van onze bezoekers. Dus denk met ons mee en ruim zoveel mogelijk jouw eigen troep op, ook op weg naar het park! Zeker kleine dingetjes als sigaretten, dopjes etc. verdwijnen makkelijk onder de grond en dat kan niet de bedoeling zijn.

Stichting park open

info@parkopen.nl

 

Productie:

Hagen Events

 

Programma:

Stichting Park Open

 

Bestuur:

Eveline van der Vliet (voorzitter)

Carel Rink

John de Munnik (secretaris)

George de Bruijn (penningmeester)

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: